“Δεν θέλω να έρχονται στο θέατρό μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι, μπορούν να καθίσουν στο σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι”


Ως ένας άνθρωπος που ποτέ δεν διστάζει να πάρει θέση απέναντι στα πράγματα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που όπως ήταν αναμενόμενο δεν περιορίζεται στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας, και δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα.


Σε εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση ο αγαπημένος δημιουργός και ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του.
«Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι σχεδόν οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Αυτό που με προβλημάτιζε δεν ήταν το αν θα χάσω κοινό ή διαφημίσεις. Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, ή σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι και δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι. Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο»

Επίσης για την οικογένειά του ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το μόνο που με απασχολούσε επειδή ήμουν 600 χλμ μακριά από την πόλη μου, ήταν ότι δεν ήθελα να ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Μόνο αυτό. Γιατί δεν θα ήμουν και δίπλα. Όταν κατάλαβα ότι δεν έχουν κανένα θέμα και έχουν την ικανότητα, τη σιγουριά και την πίστη όποιος είναι να κάνει σούσουρο να τον κάνουν πέρα, ηρέμησα. Τους αγαπώ πάρα πολύ και μου έχουν λείψει», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ