24ωρη απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας


 

Με κεντρικό σύνθημα, «ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει», ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη 6 Απριλίου. Η Συνομοσπονδία διεκδικεί, μεταξύ άλλων, αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

Στην Κόρινθο, η συγκέντρωση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου, θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην ΔΕΗ , στις 11:00π.μ.

Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο Κορίνθου, Κώστας Κατεμής, καλεί όλους όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους της περιοχής να πάρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά στην πανελλαδική απεργία.

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Τετάρτη, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ την ίδια ώρα στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

«Εδώ και 14 χρόνια, οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη μιας βαθιάς κρίσης, που επηρέασε τα εισοδήματα, αλλά και τις ζωές όλων. Τα χρόνια πέρασαν, η κρίση διαρκώς βαθαίνει, τα βάρη παραμένουν, τα δικαιώματα συρρικνώνονται. Απεργούμε και διεκδικούμε από την κυβέρνηση μέτρα εδώ και τώρα. Δεν νοείται ανάπτυξη η οποία δεν προϋποθέτει ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει μέλλον που δεν διασφαλίζει την ανθρώπινη προοπτική» αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της.

 

επιμέλεια: PRESS CREW

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ