Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης απολογήθηκαν κατά τη έναρξη της εκπομπής τους, για την παραδοχή των Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή για αποπλάνηση στην εκπομπή τους… Πάντως η σοφή παροιμία που λέει πως “από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο” είναι στο repeat mode μέσα στο κεφάλι μου.


Δημόσια συγγνώμη λοιπόν από τους παρουσιαστές στην αρχή της εκπομπής τους “Στη Φωλιά των Κου Κου” στο Star το πρωί της Τρίτης (19/01), μετά τις πολύ έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε ο “χαβαλές” με την ομολογία των Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει εκμεταλλευόμενοι την απίστευτη ομοιότητά τους.

Η παραδοχή των διδύμων και η αντίδραση των Κατσούλη – Καραβάτου προκάλεσαν οργή στα social media και οργισμένες αντιδράσεις, ενώ το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε καταγγελία στο ΕΣΡ το βράδυ της Δευτέρας (18/01).

Κατά την έναρξη της εκπομπής τους, οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να απολογηθούν και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, αναφέροντας ότι αντιλαμβάνονται το λάθος τους και την ευθύνη των πράξεών τους. Φυσικά όπως όλοι θυμόμαστε δεν είναι η πρώτη φορά (και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία) που εκπομπές της πρωινής ζώνης με ανάλογη θεματολογία και ύφος είτε παραπέμπονται στο EΣΡ είτε απολογούνται δημόσια μέσω των “σοκαρισμένων” και ταυτόχρονα “μετανιωμένων” παρουσιαστών τους. Εν ολίγοις η λαϊκή μας παροιμία πως “από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο” βρίσκει το πλήρες και απόλυτο νόημά της.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ