Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο γνωστός ηθοποιός, ζητώντας να μπει σε καθεστώς επιτήρησης στο σπίτι του, υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού γνωστό και ως «βραχιολάκι»


 

Αναλυτικότερα, το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε, έκρινε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, καθώς οι λόγοι Υγείας που επικαλούνταν στην αίτηση του προκειμένου να αποφυλακιστεί, δεν έπεισαν τους Δικαστές.

Σε ότι αφορά το αίτημα της αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης με κατ’ οίκον περιορισμό και επιτήρηση με «βραχιολάκι», το Δικαστικό Συμβούλιο αξιολόγησε μία σειρά από μαρτυρίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού. Από αυτές φέρεται να προκύπτει ότι ο Φιλιππίδης δρούσε σε κάποιες περιπτώσεις μέσα σε κλειστούς χώρους και επομένως είναι πολύ πιθανό να τελέσει ξανά κάποια παρόμοια πράξη μέσα στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος στα τέλη Ιουλίου, δύο μήνες μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του για μία κατηγορία βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ