Σημειώνεται πως τα προβλήματα επικεντρώνονται ιδιαίτερα στην πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram


 

Το Facebook λέει ότι υπάρχουν ξανά προβλήματα με τις υπηρεσίες του, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη διακοπή που σημειώθηκε στo WhatsApp, το Instagram και το Facebook για περίπου έξι ώρες.

«Εργαζόμαστε για να επανέλθουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», ανέφερε η εταιρεία.

Σημειώνεται πως τα προβλήματα επικεντρώνονται ιδιαίτερα στην πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram, ενώ η εταιρεία ανέφερε σε ένα tweet: «Γνωρίζουμε ότι μερικοί από εσάς μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με το Instagram αυτή τη στιγμή. Λυπούμαστε πολύ και εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διορθώσουμε».

Πάντως δεν είναι λίγοι οι χρήστες που «προσέφυγαν» στο Twitter για να διαμαρτυρηθούν για τη δεύτερη διακοπή του Instagram.

Αυτό που ανέφεραν οι τεχνικοί της Facebook, είναι πως αυτό που έγινε ήταν ότι σταμάτησε να λειτουργεί το δίκτυο των παγκόσμιων σέρβερ την ώρα που επιχερούσαν να πετύχουν μεγαλύτερες ταχύτητες, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό το σκάνδαλο είναι διαφορετικό…

Το μπλακ άουτ οδήγησε τη μετοχή της εταιρείας σε selloff, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5% τη Δευτέρα, προσθέτοντας απώλειες σχεδόν 15% από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Επίσης, η πτώση της μετοχής της Facebook τη Δευτέρα μείωσε την περιουσία του Ζάκερμπεργκ στα 120,9 δισ. δολάρια από 140 δισεκατομμύρια, φέρνοντάς τον στην 5η θέση του παγκόσμιου δείκτη του Bloomberg, κάτω από τον Μπιλ Γκέιτς.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ