Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού


 

Η κατάσταση της οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, με την κα. Γεννηματά να καλείται να δώσει άλλη μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η νοσηλεία της Φώφης Γεννηματά και η νέα μεγάλη μάχη της ίσως να φέρουν ανατροπή και στα σχέδια για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, που έχουν οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, εκφράζει την συμπαράσταση του ενώ οι εκλογικοί αντίπαλοι της Φώφης Γεννηματά στη μάχη για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, εξέφρασαν δημόσια τις ευχές και τη συμπαράστασή τους στην πρόεδρο του κόμματος, αναστέλλοντας τις προεκλογικές τους δραστηριότητες.

Η Φώφη Γεννηματά, εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη, ωστόσο θα συνεχίσει να διατηρεί τις ευθύνες που απορρέουν από το αξίωμα της, ως προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την αντικατάστασή της.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ