Για 8η χρονιά, τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας – Corinth Exposed Photography Festival φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, με δυο εκθέσεις φωτογραφίας


 

 

Ξεκίνησε και επίσημα το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2022, με δύο εκθέσεις φωτογραφίας που φιλοξενούνται στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν εχθές, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει δύο εκθέσεις φωτογραφίας, την ομαδική Έκθεση των 25 καλύτερων φωτογραφιών Βραβείων του Φεστιβάλ Ιωαννίνων «Φωτομετρία 2021 (Un)lucky (R)evolution Photometria Awards» και την ατομική έκθεση “Glitched” της φωτογράφου και visual artist Μάρις Μασουρίδου – Mari Masouridou.

Το Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2022/Corinthian International Photography Festival 2022, τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν τις δύο εκθέσεις φωτογραφίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5), με θέμα: «Η Δύναμη των Μουσείων».

 

 

Διάρκεια έκθεσης: Από 14 – 31 Μαΐου 2022
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο: 10:00 ως τις 13:00
& Παρασκευή (απόγευμα): 19:00 – 21:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας: 27410 73509, globals@otenet.gr, Υπεύθυνος Σωκράτης Λαμπρόπουλος

photos & video: Mercourios Goumas

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ