Χειροβομβίδα που βρέθηκε σε γερμανικό δάσος αποδείχθηκε s3x t0y, ανακοίνωσε κατόπιν η αστυνομία που κλήθηκε να παρέμβει. Η ομάδα απενεργοποίησης βομβών βρήκε προφυλακτικά και λιπαντικά στη σακούλα με το ύποπτο αντικείμενο.


 

Οι ντετέκτιβ της ομάδας βομβών, μετά από αναφορά και επιθεώρηση ύποπτης τσάντας από πολίτη, διαπίστωσαν ότι το αντικείμενο ήταν ένα αντίγραφο χειροβομβίδας.

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa ότι η ανακάλυψη προφυλακτικών και λιπαντικών μέσα στην ίδια τσάντα τους οδήγησε να υποψιαστούν ότι το αντικείμενο προοριζόταν για χρήση στο σ3ξ.

«Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο επιβεβαίωσε την υποψία», δήλωσε η αστυνομία, σύμφωνα με τον Independent. «Υπάρχουν όντως s3x t0ys με τη μορφή χειροβομβίδων».

Δεν είναι ασυνήθιστο ξεχασμένα ή κρυμμένα πυρομαχικά να ανακαλύπτονται στη Γερμανία περισσότερα από 75 χρόνια μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία στην πόλη του Μάνχαϊμ ανακοίνωσε ότι εργάτες οικοδομής βρήκαν μια βόμβα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου 500 κιλών, αναγκάζοντας περίπου 3.000 άτομα στην περιοχή να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους. Η εκρηκτική συσκευή απενεργοποιήθηκε με επιτυχία αργότερα την ίδια ημέρα και οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν ότι μπορούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αν και τέτοια περιστατικά αντιμετωπίζονται γενικά ως ζητήματα ρουτίνας που δεν θεωρούνται αιτία σοβαρού συναγερμού, μπορεί περιστασιακά να οδηγήσουν σε τραυματισμούς και θανάτους.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ