Ελεύθερος, μέχρι να δικαστεί, αφέθηκε ο 22χρονος φοιτητής, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαΐου 2021 ο 22χρονος είχε μετατραπεί σε “εφιάλτη” ανυποψίαστων γυναικών.


 

 

 

Λυτρωτική για ακόμη επτά κοπέλες, οι οποίες φέρονται να έπεσαν θύματα του 22χρονου “σάτυρου” της Νέας Σμύρνης, ήταν η απόφαση της 26χρονης ∆ανάης να καταγγείλει την επίθεση, την οποία δέχτηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Μαΐου, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και οι επτά συγκεκριμένες κοπέλες δήλωσαν στις Αρχές ότι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του 22χρονου τον άγνωστο που τους είχε επιτεθεί.

Το πρωί της Παρασκευής ο 22χρονος φοιτητής οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου η εισαγγελική Αρχή του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Η δίκη του είχε οριστεί αρχικά  για αύριο 11/5  με τη μητέρα του να δηλώνει συντετριμμένη, τον πατέρα του να υποστηρίζει ότι έπεσε από τα σύννεφα και τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για «παραφουσκωμένη» υπόθεση. Τελικά η δίκη του πήρε αναβολή για τις 14 του μήνα και ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ