Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού


 

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες (6/2/2022), διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες καταδεικνύουν έναν Έλληνα 21 ετών ως υπαίτιο για τη δολοφονία, ωστόσο η κατηγορία για την ανθρωποκτονία από πρόθεση βαραίνει και τους 8.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν είναι δυνατό, ακόμα, να διαπιστωθεί η ορθότητα του ισχυρισμού αυτού. Θα ληφθούν, ωστόσο, γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα που θα συγκριθούν με αυτά που βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ