Η ροκ συναυλία θα διεξαχθεί απόψε στο Palau San Jordi χωρίς πρωτόκολλα social distancing αλλά με την χρήση μάσκας και την υποχρέωση ένδειξης αρνητικού self test για κάθε θαμώνα.


_
  5.000 φανατικοί οπαδοί του ισπανικού indie rock συγκροτήματος Love Of Lesbian θα έχουν την χαρά να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική live. Το πρωτόκολλο της εν λόγω συναυλίας θα περιλαμβάνει ελεύθερες μετακινήσεις σε οριοθετημένες κερκίδες των 1.800 θαμώνων, χωρίς την επιβολή αυστηρών μέτρων τήρησης αποστάσεων, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την πλήρη ελευθερία να απολαύσουν μπύρες και άλλα ποτά. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής οι θαμώνες θα έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού, με το αποτέλεσμα να έχει βγει ανήμερα της συναυλίας, ενώ και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.

   Πρόκειται για μια “δοκιμαστική” συναυλία, την οποία η ισπανική εταιρεία παραγωγής ευελπιστεί να χρησιμοποιήσει ως case study για την επιβολή κανονισμών ασφαλούς διεξαγωγής μουσικών εκδηλώσεων σε συνθήκες πανδημίας. Έχει προηγηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, μουσική εκδήλωση (Dj Set) με 1.000 θαμώνες κατά το οποίο τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα διεξαγωγής τεστ και χρήσης μάσκας, με τα τελικά αποτελέσματα απολύτως μηδενικά ως προς την ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού.

πληροφορίες: news 247.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ