Συντονισμένη επίθεση από τη ΝΔ και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εναντίον του διασώστη.


 

 

Mε αφορμή την ανάδειξη μα και την κριτική του στην πολιτική των παράνομων επαναπροωθήσεων που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως άλλωστε έχουν επανειλημμένα καταγγείλει και διεθνείς οργανισμοί και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος δέχεται μια άνευ προηγουμένου συντονισμένη επίθεση. Ενορχηστρωτές στελέχη της ΝΔ αλλά και φιλοκυβερνητικά μέσα.

Την αρχή έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε να τοποθετηθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (;) για δηλώσεις του διασώστη, σύμφωνα με τις οποίες «οι άνδρες του λιμενικού πετάνε τις πρόσφυγες στη θάλασσα».

Με ταχύτητα αστραπής το ακροδεξιό Πρώτο Θέμα αλλά και το Real.gr του Νίκου Χατζηνικολάου, αναδημοσίευσαν με πανομοιότυπο τρόπο τονίζοντας πως «Ο Ιάσων Αποστολόπουλος δυσφημεί την Ελλάδα». Την ίδια στιγμή ο Σάκης Μουμτζής της Καθημερινής αλλά και ο γνωστός νεοδημοκράτης Νίκος Σωτηρόπουλος παρουσίαζουν τη διάσωση ανθρώπων στη θάλασσα ως «μπίζνα» στην οποία κατηγορούν ότι επιδίδεται ο γνωστός διασώστης. Ο Σωτηρόπουλος μάλιστα, ζητά να παρέμβει εισαγγελέας με μόνη κατηγορία ότι ο Αποστολόπουλος «δυσφημεί» την Ελλάδα.

Μετά από όλα αυτά δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα γνωστά τρολ του twitter που ζητούσαν ακόμη και τη δολοφονία του Ιάσωνα Αποστολόπουλου.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ