Το δημοτικό συμβούλιο διακόπηκε ενώ συζητείτο το θέμα των γηπέδων τένις που επρόκειτο να γίνουν στον Άγιο Γεώργιο


 

Ένταση επικράτησε χθες στο δημοτικό συμβούλιο με την τοποθέτηση του αντιδήμαρχου τεχνικών υπηρεσιών, κου. Γιώργου Πούρου, που όπως είπε οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου του μετέφεραν πως ο τέως δήμαρχος, κος. Αλέξανδρος Πνευματικός ήθελε να γίνει ένα κτίριο προκειμένου να το αναλάβει ιδιωτική εταιρεία catering.

O τέως δήμαρχος, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου, τοποθετήθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, με τους ίδιους να εξοργίζονται.

Οι κάτοικοι που βρίσκονταν στην αίθουσα αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι, επιτέθηκαν φραστικά στον κο. Πνευματικό, ο οποίος συνέχισε με νέους χαρακτηρισμούς.

Ο δημοτικός σύμβουλος, κος. Χρήστος Μελέτης, που εκλέχτηκε με την Πορεία Ευθύνης, πήρε τον λόγο και αφού ζήτησε συγνώμη από τους παριστάμενους, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται.

Μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κου. Μελέτη,  ο κος. Πνευματικός πήρε τον λόγο για να πει: “Ελπίζω να μην κάνει κάτι που θα είναι πολύ οδυνηρό για την προσωπική του ιστορία. Τότε θα είμαι έτοιμος και να το σχολιάσω…” , ενώ ο Νίκος Σταυρέλης απογοητευμένος έκανε λόγο για “Κατήφορο…”.

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ