Στα πλαίσια την συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο δήμαρχος Κορινθίων απάντησε σε σχετική μας ερώτηση για την παύση λειτουργίας της δομής “Χαμόγελο Του Παιδιού στήριξης παιδιών και οικογένειας” και για την πρωτοβουλία βοήθειας για την οποία δεσμεύτηκε ο κύριος Νανόπουλος από την μεριά του Δήμου.


 

Αίσθηση και αλγεινή εντύπωση προκαλεί το κλείσιμο της δομής στήριξης παιδιών και οικογένειας του Χαμόγελου Του Παιδιού σε Τρίπολη και Κόρινθο με αιτία την ανάλγητη στάση της Περιφέρειας και του κυρίου Νίκα προσωπικά. Με την ευκαιρία την συνέντευξης τύπου την οποία παραχώρησε σήμερα 25\11 ο Δήμαρχος Κορινθίων κύριος Νανόπουλος τον ρωτήσαμε αν προτίθεται να αναλάβει δράση μιμούμενος τον όμολογό του Δήμαρχο Τρίπολης ο οποίος βρήκε τον τρόπο η αντίστοιχη δομή να συνεχίσει το έργο της στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Την ίδια στιγμή που ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Γκιολής “αγνοείται” σχετικά με το πολύ ευαίσθητο θέμα ο κύριος Νανόπουλος δεσμεύτηκε πως θα πράξει τα δέοντα έτσι ώστε η δομή της Κορίνθου να συνεχίσει το σημαντικό της έργο. Εμείς παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θέμα στενά και σύντομα θα επανέλθουμε.

επιμέλεια: SzisidiS


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ