Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 3 με 8 Ιουνίου του 2025


 

Το Λουτράκι θα φιλοξενήσει τους 8ους παγκόσμιους αγώνες εργασιακού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, ως Οικοδεσπότης και συνδιοργανωτής, βρέθηκε στη Λιέγη του Βελγίου, στις εργασίες της γενικής συνέλευσης του δ.σ. της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό, όπου ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρουσίασε το σχέδιο επτά σταδίων για την προετοιμασία της διοργάνωσης, το σχέδιο marketing καθώς επίσης και το αθλητικό πρόγραμμα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 30 αθλητικές εγκαταστάσεις, οι αθλητικές αποστολές θα φιλοξενηθούν σε 27 ξενοδοχειακές μονάδες, σε ακτίνα 20 περίπου χλμ. γύρω από το Λουτράκι ενώ στην περιοχή θα φτάσουν εκείνες τις ημέρες, πάνω από 4.000 αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες, οι προπονητές, οι συνοδοί, οι εθελοντές και το προσωπικό που θα εργαστεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εταιρικού Αθλητισμού και Υγείας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ