Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπράτηση θα δοθούν στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα»


 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην φιλανθρωπική οργάνωση της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων ανθρώπων, προκειμένου να τα δημοπρατήσει.

Συγκεκριμένα, τα γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού έχουν συγκεντρώσει 7.500 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί ως τώρα στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που πραγματοποιεί το Creaid.

Στην δημοπρασία εκτίθενται αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

***

O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό, σημειώνοντας παράλληλα πως θα τον ικανοποιούσε αν συγκεντρώνονταν γι’ αυτά 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους διάσημους, αντικείμενα των οποίων έχουν προσφερθεί στην εν λόγω δημοπρασία, είναι οι Jennifer Lopez, Prince, Lionel Messi, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη,  David Beckham, Naomi Campbell, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση κ.α.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ