Με εξαιρετικές δράσεις συνεχίζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας, απόψε οι Φωτογραφικοί Διάλογοι


 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας το Σάββατο 28/5/2022 και ώρα 20,30 στον κήπο της σχολής GLOBAL ARTS STUDIOS θα λάβει χώρα η φωτογραφική Ημερίδα Φωτογραφικοί Διάλογοι. Καλεσμένοι του καλλιτεχνικού Διευθυντή του φεστιβάλ φωτογραφίας Αναστάση Πρωτοπαπά και του συνιδρυτή του φωτογραφικού portal PHOTOLOGIO Θεόδωρου Στίγκα, για να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό είναι οι κάτωθι εξαίρετοι φωτογράφοι:

Φωτεινή Ζαγλάρα
Γιώργος Καμηλάκης
Φανή Καρανικόλα
Μάρι Μασουρίδου
Δημήτριος Μυτάς
Αλέξανδρος Παπαϊωάννου
Χαρά Σκλήκα
Ιωάννης Τρυφωνόπουλος
Αμαλία Τσακίρη

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της σχολής ZOOM.

Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται η έκθεση των διακριθέντων φωτογραφιών στον φωτογραφικό διαγωνισμό στο Instagram για το έτος 2022 με θέμα τον στίχο του μεγάλου μας ποιητή Τάσου Λειβαδίτη.
-«Πού είναι λοιπόν ένα χαμόγελο, να μας βεβαιώσει πως υπάρχουμε», μια συνεργασία με το διαδικτυακό φωτογραφικό portal «PHOTOLOGIO» και τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και η έκθεση των αποφοίτων σπουδαστών του σεμιναρίου φωτογραφίας 2022 της σχολής GLOBAL ARTS STUDIOS.
Επιπλέον, εγκαινιάζεται και η ατομική έκθεση φωτογραφίας «Another Land» του Μάριου Κόντη στον κήπο της σχολής GLOBAL ARTS STUDIOS.
Ενώ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Global Arts Studios παρουσιάζεται το video art “Silence” της βραβευμένης φωτογράφου, Ρενέ Ρεβάχ.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ PHOTOGRAPHY EXHIBITION «Unsaid»
BEAU RIVAGE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ | Εγκαίνια/Opening: 28/5/2022 | 18.00

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας το Σάββατο 28/5/2022 και ώρα 18,00 εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας «Unsaid» των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου στο Δημοτικό κτήριο BEAU RIVAGE στην παραλιακή Λουτρακίου. Η έκθεση “Unsaid” εστιάζει σε άρρητες έννοιες, συναισθήματα και σκέψεις αλλά και την προσπάθεια επικοινωνίας τους μέσω του σιωπηρού διαλόγου μεταξύ δυο εικόνων.

Επιμέλεια Έκθεσης: Αναστάσης Πρωτοπαπάς
Καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας

Συμμετέχουν:
ΠΕΤΙΑ ΑΓΚΕΛΟΒΑ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ, ΦΑΝΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΨΑΛΑΚΗ, ΛΟΡΕΝΑ ΚΙΡΚ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΙΚΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΑΖΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΦΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επιπλέον, εγκαίνια και για την ατομική έκθεση φωτογραφίας “Familiar Places” του Σωτήρη Γκόνη και την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Ménage Project – Post Era Art Project» στο Δημοτικό κτήριο BEAU RIVAGE.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται:

– Δύο εκθέσεις φωτογραφίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου, η ατομική έκθεση της Ιρλανδής φωτογράφου Aishling Muller με τίτλο: «From Ashes» και οι 20 φωτογραφίες που διακρίθηκαν φέτος στον Διαγωνισμό “FALLOUT” – Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
– Η έκθεση φωτογραφίας του Daniel Trego, με θέμα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ισθμίας
– Δύο εκθέσεις φωτογραφίας στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, η ατομική φωτογραφική έκθεση της Υπατίας Κορνάρου, με τίτλο “Save the Forest” και η ατομική φωτογραφική έκθεση της Lizza Mazzei, με τίτλο “Country Mysteries: Blue Hour Tales”.

– Δύο εκθέσεις φωτογραφίας, η ομαδική Έκθεση των 25 καλύτερων φωτογραφιών Βραβείων του Φεστιβάλ Ιωαννίνων «Φωτομετρία 2021 (Un)lucky (R)evolution Photometria Awards» και η ατομική έκθεση “Glitched” της φωτογράφου και visual artist Μάρις Μασουρίδου – Mari Masouridou, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ