Πώληση πακέτο όλα τους τα ξενοδοχεία, σχεδιάζουν οι Ισραηλινοί της Brown…


 

Αγοραστή για τα υπό διαχείριση και υπό ανάπτυξη ξενοδοχεία στην Ελλάδα φέρεται να αναζητούν οι επενδυτές της Brown Hotels, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του ο οικονομικού-επιχειρηματικού περιεχομένου ιστότοπος mononews.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα μεταξύ των μετόχων της αλυσίδας ξενοδοχείων που ιδρύθηκε στο Τελ Αβίβ φέρεται να επήλθε ρήξη, με αποτέλεσμα την αποεπένδυση από την ελληνική αγορά, στην οποία σχεδίαζαν να ολοκληρώσουν έργα ύψους περίπου 200 εκατ. ευρώ.

Την πλειοψηφία της εταιρείας ελέγχει ο μεγαλοεπενδυτής Meni Weitzman και οι γιοι του, Nir και Tamir Weitzman (επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης GCH Group), ενώ μειοψηφικό ποσοστό έχουν οι Leon Avigad και Nitzan Perry.

Στόχος είναι τα ξενοδοχεία που έχει ανοίξει η Brown και τα ακίνητα που έχει εξαγοράσει για να λειτουργήσει να καταλήξουν σε έναν επενδυτή, ενώ έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

Σήμερα, η Brown έχει στο χαρτοφυλάκιό της 11 μονάδες, το Isla Brown Corinthia (πρώην Χανικιάν) στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ έχει αγοράσει δύο ακόμη ξενοδοχεία στην περιοχή, το Dave by the Βeach και Dave by the Beach Sisters – Κόρινθος.

Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός καθώς και η θέληση (όπως είχαν δηλώσει) των “επενδυτών” να φέρουν στο Λουτράκι την παλιά του λάμψη που θύμιζε….. Μύκονο!!

 

Με πληροφορίες από mononews.gr

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ