Σε μια εποχή που υπάρχει πλέον μια εφαρμογή για σχεδόν οτιδήποτε, γιατί να μη δημιουργηθεί και μία για όλους όσους έχουν αρχίσει να χάνουν ή έχουν χάσει τα μαλλιά τους;
Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και ο David Minns δημιουργός και ιδρυτής του Bald Dating, μιας νέας εφαρμογής γνωριμιών, τύπου Tinder, η οποία εστιάζει αποκλειστικά στην ανεύρεση συντρόφου σε φαλακρά άτομα.
Όπως αναφέρει και η κεντρική σελίδα της εφαρμογής, “το να είσαι φαλακρός μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι χάνουν την αυτοπεποίθησή τους μαζί με το μαλλί τους. Το ‘Bald Dating’ δημιουργήθηκε για να δείξει ότι το να είσαι φαλακρός δεν έχει κακό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν σας επιλέγουν με το αν έχετε ή όχι μαλλιά. Τα φαλακρά μέλη μας είναι άνδρες, γυναίκες και τρανς”.
Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις για να εγκριθεί η εγγραφή σου στο νέο app. Είτε να είσαι καραφλός ή να χάνεις μαλλιά, είτε φυσικά να είσαι διατεθειμένος/η να φλερτάρεις με ένα τέτοιο άτομο.
Κι όπως λέει και ο ιδρυτής του ‘Bald Dating‘, σε αυτή την εφαρμογή λάμπουν τόσο τα κεφάλια, όσο και οι προσωπικότητες των μελών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ