Στο σημείο έσπευσε συνεργείο προκειμένου να αντικαταστήσει την υπάρχουσα επιγραφή με την σωστή


 

Η Κάτω Αχαΐα στολίστηκε ως είθισται στα πλαίσια των εορτασμών των εθνικών επετείων. Μόνο που αυτή τη φορά ο υπεύθυνος του στολισμού και έκανε λάθος και η επιγραφή που ήταν τοποθετημένη στην εξέδρα των επισήμων αντί για «Ζήτω η 25η Μαρτίου» έγραφε «Ζήτω η 28η Οκτωβρίου».

Το συγκεκριμένο λάθος πολύ σύντομα έκανε τον γύρο των social media και πολύ σύντομα έσπευσε στο σημείο συνεργείο προκειμένου να αντικαταστήσει την υπάρχουσα επιγραφή με την σωστή. Πλέον η επιγραφή γράφει «Ζήτω η 25η Μαρτίου».

Για το εν λόγω θέμα απάντησε ο Σπύρος Μυλωνάς, δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, μιλώντας στο Mega. «Σήμερα, το συνεργείο του Δήμου πήγε να τοποθετήσει ένα πλαίσιο πάνω από την εξέδρα των επισήμων, το οποίο έχει πάνω σε μόνιμη μελαμίνη την επιγραφή ”28η Οκτωβρίου”. Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου πάνω σε αυτή τη μελαμίνη τοποθετείται ένας μουσαμάς με την επιγραφή 25η Μαρτίου. Η επιγραφή ήταν φθαρμένη και έτσι απευθύνθηκαν σε ένα κατάστημα που τα φτιάχνει. Αυτό καθυστέρησε να γίνει και κάποιος από εκεί το τράβηξε φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ