Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο του Μανχάιμ και μάλιστα έγινε δύο φορές μέσα σε μία ώρα, παρόλο που το προσωπικό είχε εξηγήσει στην 72χρονη ύποπτη ότι χωρίς το οξυγόνο, η γυναίκα δίπλα της μπορεί να πεθάνει.


 

Μία 72χρονη ασθενής σε γερμανικό νοσοκομείο συνελήφθη όταν το προσωπικό κατάλαβε ότι είχε κλείσει δύο φορές τον αναπνευστήρα της διπλανής της επειδή την… ενοχλούσε ο θόρυβος.

Η γυναίκα συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τη δεύτερη φορά. Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο του Μανχάιμ, την Τρίτη. Το νοσηλευτικό προσωπικό κατάλαβε ότι η ασθενής είχε κλείσει τον διακόπτη του αναπνευστήρα της διπλανής της και της έκανε αυστηρή παρατήρηση, τονίζοντας ότι χωρίς το οξυγόνο, η 79χρονη ασθενής θα πεθάνει.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, το έκανε ξανά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας του Μανχάιμ, η γυναίκα έκλεισε τον αναπνευστήρα την πρώτη φορά πριν τις 8 το βράδυ  επειδή «την ενοχλούσε ο θόρυβος της συσκευής οξυγόνου. Παρόλο που το προσωπικό ενημέρωσε την ύποπτη ότι το οξυγόνο ήταν πολύτιμο για την ασθενή, έκλεισε ξανά τη συσκευή στις 9 μ.μ.».

Το νοσηλευτικό προσωπικό επανέφερε στη ζωή την ασθενή, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική. Η συλληφθείσα μεταφέρθηκε στη φυλακή.

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ