«Τα θέματα μπορεί να έχουν διαρρεύσει»


 

Σωρεία καταγγελιών έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το αδιάβλητο του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο με τη συμμετοχή 77.ΟΟ0 ατόμων. Μάλιστα, περισσότερα από 1.200 άτομα σκοπεύουν να προσβάλουν τη διαδικασία , ενώ και το υπουργείο Εσωτερικών έχει αναγνωρίσει ότι υπήρξαν παρατυπίες.

Έπειτα από καταγγελίες, φαίνεται πως ο χρόνος έναρξης των εξετάσεων ενώ ήταν στις 9:00 το πρωί, πολλά εξεταστικά κέντρα ξεκίνησαν στις 10:00 και στις 10:30 κάτι που μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα την διαρροή των θεμάτων.

Σε πολλά εξεταστικά αναφέρθηκε πως τα κινητά τηλέφωνα των διαγωνιζόμενων βρίσκονταν πάνω στα γραφεία τους, ενώ οι οδηγίες του ΑΣΕΠ αναφέρουν ότι τα κινητά πρέπει να βρίσκονται στο πάτωμα. Ενώ, σε ορισμένα εξεταστικά κέντρα, επειδή δεν υπήρχε ρολόι άφησαν τους εξεταζόμενους να έχουν τα κινητά τους πάνω στα θρανία τους και άπλα τους υποχρέωσαν να τα έχουν σε λειτουργία πτήσης.

Λόγος γίνεται και για την ποιότητα των φωτοτυπιών που έφτασε στους διαγωνιζόμενους και πως σε πολλά εξεταστικά κέντρα δεν τυπώθηκαν σωστά τα θέματα. Ο ΑΣΕΠ παραδέχτηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα και έδωσε 30 λεπτά έξτρα για τις εξετάσεις, ωστόσο όχι σε όλα τα εξεταστικά κέντρα.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ