Στην οικογένεια της Καρολάιν ανατέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας


 

Στην οικογένεια της Καρολάιν στην Αλόννησο, ανατίθεται τελικά η προσωρινή επιμέλεια της 11μηνών Λυδίας, ενώ από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της συζύγου του στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα.

Η οικογένειά του, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας ως γνώμονα την διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού. Ειδικότερα, με διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία έλαβε υπόψη της τις εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών, η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού ανατίθεται στους συγγενείς της 20χρονης «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου», το οποίο σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα θα πρέπει να έχει αποφανθεί εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ