Απ’όλα είχε η συγκέντρωση των πολιτών στο Ζευγολστιό που βλέπουν την υπομονή τους να εξαντλείται μιας και σε πολλά σπίτια έχουν να δουν νερό στις βρύσες τους σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα.


 

Συνέχεια δόθηκε σήμερα Παρασκευή (1/7) στο πολύ σοβαρό ζήτημα με την λειψυδρία στον δήμο Βέλου – Βόχας. Μετά την συνέντευξη τύπου αλλά και την κοινή δήλωση Παπακυριάκου – Νανόπουλου για βοήθεια από τον δήμο Κορινθίων, πολίτες του δήμου Βέλου – Βόχας κυρίως από το Ζευγολατιό συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο ζητώντας από τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο εξηγήσεις.

Παρούσα σύσσωμη και η αντιπολίτευση του δήμου με τους εκπροσώπους της επίσης σε κοινή δήλωσή τους στον φακό του PRESS CREW να καταρρίπτουν ένα προς ένα τα επιχειρήματα του δημάρχου, καταλογίζοντας ευθύνες για ολιγωρία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος απάντηση είχαμε και από τον πρόεδρο της κοινότητας του Ζευγολατιού κυρίου Παπαδημητρίου στην πολύ σοβαρή δήλωση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου κατά την οποία ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού είχε ψηφίσει αρνητικά σε τριμερή επιτροπή με πρόταση ενοικίασης γεώτρησης για την συνδρομή στην υδροδότηση του χωριού.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει προγραμματισμένη και νέα συγκέντρωση την επόμενη Παρασκευή αν οι υποσχέσεις του κυρίου Παπακυριάκου δεν εκπληρωθούν μέσα στην εβδομάδα όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε.

επιμέλεια: PRESS CREW

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ