Σε μια άνευ προηγουμένου απροκάλυπτη κοροϊδία, εξελίσσεται το πολυαναμενόμενο  άνοιγμα της εστίασης !!!


 

Η λειτουργεία των επιχειρήσεων της εστίασης ξεκινάει λοιπόν στις 3 Μαΐου, και ΜΟΝΟ στους εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με την απόφαση:

  • επιτρέπεται μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι
  • επιτρέπονται η παρουσία μόνο καθήμενων πελατών
  • πρέπει να γίνεται απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή των πελατών στα τραπέζια
  • είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος ανά τραπέζι
  • είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας από το προσωπικό αλλά και από τους πελάτες που είναι σε αναμονή (ισχυρή σύσταση για τους καθήμενους πελάτες στα τραπεζοκαθίσματα ή στο μπαρ)
  • Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με τη διάταξη (90 cm – 1,2 m- 1,8m)
  • επιτρέπεται η χρήση του μπαρ από τους πελάτες με τη χρήση δυο σκαμπό μαζί. Η επόμενη δυάδα θα βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μέτρου.
  • Το προσωπικό είναι υποχρεωμένο να πραγματοποιεί self test δύο φορές την εβδομάδα.

Κλειστά θα παραμένουν οι επιχειρήσεις από 11 τη νύχτα μέχρι 5 το πρωί αλλά εξαιρούνται οι υπηρεσίες ντελίβερι με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

Διαβάζοντας σχετικά με τις αποστάσεις των τραπεζιών, την απαγόρευση μη καθήμενων και τέλος την χρήση μάσκας από τους πελάτες,  και όλα αυτά σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ  μόνο γέλια μπορούν να σου έρθουν. Αν μάλιστα λάβεις υπόψη τις εικόνες του απίστευτου συνωστισμού στα ΜΜΜ ή τις εικόνες στα πάρκα και τις πλατείες, ειδικά τα απογεύματα, που ο κόσμος μπαφιασμένος και κουρασμένος από την όλη κατάσταση βγαίνει να πάρει λίγο αέρα, τα γέλια θα γίνουν σίγουρα κλάματα. Αν δε υπολογίσεις και το πόσο αβίαστα “τα βρήκαν” κυβέρνηση και εκκλησία στην λειτουργία των Ναών ενόψει Πάσχα με τα αντίστοιχα “μέτρα-αποστάσεις-περιορισμούς” τότε έχουμε τον απόλυτα ακριβή χαρακτηρισμό που περιγράφει την περίσταση…. Κλαυσίγελος !!!! Κλαυσίγελος για τους ανθρώπους της εστίασης που μετά από ΈΞΙ και πλέον μήνες με τα μαγαζιά τους κλειστά και τους εργαζόμενους σε αναστολή με επιδόματα πείνας τους ανακοινώνουν αυτά ….

Μόνο υποκρισία και κοροϊδία, μια κακόγουστη φάρσα μετά από ένα αβάσταχτο χειμώνα αβεβαιότητας και αγωνίας στους ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια όρθιες τις επιχειρήσεις τους από τις οποίες βιοπορίζονται. Ένας πρωθυπουργός που βγήκε να δικαιολογήσει φτηνά το άνοιγμα του τουρισμού με ένα σύστημα υγείας στα κόκκινα και υγειονομικούς που θα πρέπει να αρκούνται μόνο στο χειροκρότημα…

Η συνέχεια στις οθόνες μας……

επιμέλεια: PRESS CREW 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ