1 χρόνος Anassa.Thebar


 

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Γιάννης και ο Νίκος ανέλαβαν εξολοκλήρου το αγαπημένο στέκι, ώστε να απολαμβάνουμε στο έπακρο κάθε μας έξοδο στο αγαπημένο Anassa.Thebar.

Τη χρονιά που πέρασε, ετοίμασαν για εμάς πολλά party και ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης, συστήνοντάς μας με πολλούς διεθνώς καταξιωμένους bartenders καθώς και με πολλές νέες γεύσεις σε cocktails αλλά και πιάτα.

Για αυτόν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του υπό νέα διεύθυνση, το Anassa.Thebar, ετοιμάζει 3ήμερο party, που θα ξεκινήσει νωρίς την Παρασκευή 16/12 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής 18/12.

Τις τρεις αυτές εορταστικές ημέρες, αγαπημένοι DJ’s θα αναλάβουν την διασκέδαση μας, ενώ πολλά εμπνευσμένα cocktails και ποτά μέσα από μια πολύ “ψαγμένη” κάβα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη…

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της μουσικής:

 

Ο Νίκος, ο Γιάννης και το προσωπικό του Anassa, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα τους γενέθλια, να ανταλλάξουμε ευχές και καλή διάθεση, να ακούσουμε ποιοτική μουσική και να θυμηθούμε όλα τα όμορφα που περάσαμε μαζί!

Εμείς θα είμαστε εκεί!

 

#betheworstyoucanbe 

Παραλία Λουτρακίου | 2744 021333 | FB: Anassa.Thebar

 

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ