Αυτή την Παρασκευή, το μπαρ του Anassa.thebar, αναλαμβάνει ο Γιώργος Καβακλής


 

 

Αυτή την Παρασκευή, 17/06, το αγαπημένο μας Anassa.thebar, υποδέχεται τον bartender Γιώργο Καβακλή ως πρωταγωνιστή του μπαρ για μια ακόμη διαφορετική νύχτα, δίνοντας σε όλους εμάς την δυνατότητα να απολαύσουμε μερικά εξαιρετικά cocktails.

O Γιώργος Καβακλής δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία δέκα χρόνια. Ως bartender, ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 όταν άνοιξε το Spoiled Cocktail Bar στην Δάφνη. Από τότε, τόσο ο ίδιος όσο και το Spoiled έχουν αποσπάσει αρκετές διακρίσεις.

Η συνεχής ανάγκη για εξέλιξη, τον έχει οδηγήσει στην δημιουργία ενός πρότυπου εργαστηρίου στο Spoiled για τα pairing που γίνονται στο μπαρ. Επιπλέον, το πάθος του για το Μεξικό και τον κόσμο της αγαύης αποτυπώθηκε με την δημιουργία του Barro Negro στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης.

 

Το Anassa υπόσχεται πολλές ανάλογες εκπλήξεις, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει και άλλες παρόμοιες συνεργασίες για τις καλοκαιρινές μας βραδιές, με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους bartenders διεθνώς. Stay tuned….

 

 

#betheworstyoucanbe 

Παραλία Λουτρακίου | 2744 021333 | FB: Anassa.Thebar

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ