Αυτή την Παρασκευή, αναλαμβάνει το μπαρ του Anassa.thebar, ο Άρης Χατζηαντωνίου


 

 

O Γιάννης και ο Νίκος, ιδιοκτήτες του αγαπημένου μας bar, υποδέχονται την Παρασκευή 10 Ιουνίου, τον διεθνούς φήμης mixologist και bartender Άρη Χατζηαντωνίου και του “παραχωρούν” την μπάρα του Anassa.thebar για μια νύχτα, δίνοντας μας την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα cocktails που δημιουργήθηκαν ποτέ, στο ανανεωμένο και αγαπημένο στέκι.

Ο Άρης Χατζηαντωνίου είναι ενεργός στο χώρο της εστίασης από το 1998, έχοντας κάνει παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε περισσότερες από 30 χώρες.

Αυτό το διάστημα είναι ιδιοκτήτης cocktail Bar τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, είναι Global Αmbassador Bartender για το Metaxa, Bar manager για τον όμιλο Δειπνοσοφιστήριον και υπεύθυνος εκπαίδευσης bartending στο ΙΕΚ Δέλτα.

Eίναι επίσης δημιουργός των MMIX cocktails και main instructor του Leading  Bartenders Society της εταιρίας Καρούλια.

Μη έχοντας να ζηλέψει απολύτως τίποτα από το νέο μοτίβο λειτουργίας των bar της πρωτεύουσας, το Anassa υπόσχεται πολλές ανάλογες βραδιές, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει και άλλες παρόμοιες συνεργασίες για όλο το καλοκαίρι με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους bartenders διεθνώς.

 

 

#betheworstyoucanbe 

Παραλία Λουτρακίου | 2744 021333 | FB: Anassa.Thebar

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ