Με προϋπολογισμό 12 εκατ. ευρώ επιτυγχάνεται η σύνδεση Κορίνθου και Λουτρακίου, με όρους βιώσιμης κινητικότητας, μέσω δικτύου ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων.


 

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Κορίνθου – Λουτρακίου περιλαμβάνει σε όλο της το μήκος (πλην του τμήματος από το στρατόπεδο έως την οδό Αιγαίου) ποδηλατόδρομο αμφίδρομης κυκλοφορίας συνολικού μήκους 2,7 χλμ και μαζί με τον ΣΒΑΚ Κορίνθου από το τμήμα σιδηρδρομικού σταθμού, μήκος σχεδόν 3 χλμ. σχεδιάζονται ακόμη υπαίθριοι χώροι και χώροι πρασίνου με όρους βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και να διασφαλίζεται η πλήρης και ασφαλής πρόσβαση και των ΑμεΑ.

Ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Ταγαράς τόνισε την ταχύτητα με την οποία φτάσαμε πολύ σύντομα στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δημόπρακτο και την ανάδοχο εταιρεία, ενώ οι κύριοι Γκιώνης και Σταυρέλης υπογράμμισαν την σπουδαιότητα ενός έργου που θα απολαύσουν οι πολίτες όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Τέλος ο Δήμαρχος Κορινθίων δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στην Δημοτική Αρχή Νανόπουλου και να αναφέρει πως χάρη στις προσπάθειες του πρώην Δημάρχου και των συνεργατών του φτάσαμε στην σημερινή εξέλιξη.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ