Μια εξαιρετική δράση ετοιμάζουν τρεις φίλοι, των οποίων το κοινό στοιχείο, είναι η αστείρευτη αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό


 

 

Ανακαλύπτουμε την Σολυγεία λοιπόν, την Κυριακή 30/5, κάνοντας ποδηλασία, πεζοπορία ή τρέξιμο ως δρομείς. Δύο εκ των διοργανωτών, είναι η Γιώτα Πιπίνη και ο Παναγιώτης Σπύρου, η πρώτη υπεύθυνη για όσους επιλέξουν να τρέξουν και ο δεύτερος υπεύθυνος για όσους αγαπούν να ανακαλύπτουν την φύση με το ποδήλατο τους. Ο τρίτος είναι ο Μιχάλης Κλέττας, του οποίου η ομάδα είναι σαφέστατα η πιο βατή – ακόμα και για αρχάριους – μιας και η πεζοπορία είναι ένα σπορ που δεν απευθύνεται μονάχα σε αθλητές ή ερασιτέχνες που το πράττουν συχνά. Μια διοργάνωση που χρειάστηκε αρκετό χρόνο προετοιμασίας, αρκετές ώρες εθελοντικής εργασίας, όχι μόνο για να χαραχτούν οι δρόμοι που θα ακολουθηθούν στο Σοφικό, αλλά και για να βρίσκονται τα πάντα στην ώρα τους και στη θέση τους το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για μια δράση που είναι εντελώς δωρεάν για όλους, με τους διοργανωτές να μας προσκαλούν να πάρουμε τον εξοπλισμό μας, το χαμόγελο μας και να έρθουμε δίπλα στη φύση μετά από αρκετό καιρό αδράνειας, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων έχει προβλεφθεί και για το λόγο αυτό θα συνεισφέρουν εθελοντικά διάφορα Σωματεία που δραστηριοποιούνται στα ορεινά του Νομού.

Για τις ασφαλτοστρώσεις στο Σοφικό οι οποίες ενδέχεται να πραγματοποιηθούν, έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο Παναγιώτης Σπύρου τονίζοντας πως για να γίνονται δράσεις στο βουνό, θα πρέπει να διατηρηθεί το φυσικό περιβάλλον ως έχει.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφεραν για τη δράση “Ανακαλύπτουμε την Σολυγεία“:

video- editing: PRESS CREW
Επιμέλεια: Αντώνης Σουκαράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ