Στο μονοπάτι των επιθέσεων κατά επωνύμων με ντροπιαστικά για αυτούς πρωτοσέλιδα, επιμένει η εφημερίδα Μακελειό. Τα χτυπήματα κατά του Χάρη Ρώμα, των Π. Φιλιππίδη και Π. Χαϊκάλη αλλά και κατά του Απ. Γκλέτσου, προκάλεσαν θύελλα αποδοκιμασιών για τους  ιδιαίτερα ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς.


 

Την Τρίτη η εφημερίδα αποφάσισε να «χτυπήσει» τη Ναταλία Γερμανού, χρησιμοποιώντας και πάλι γλώσσα πεζοδρομίου. Κάνει λόγο για «τεκνατζού» και «αφέντρα του σεξ», κρίνοντας τις επιλογές της παρουσιάστριας στην προσωπική της ζωή και κατηγορώντας την ότι τώρα το παίζει κατήγορος της ακολασίας.

Στη γνωστή γραμμή του ο Στέφανος Χίος μιλά για διεφθαρμένο σύστημα ενώ δεν παραλείπει να, ανασύρει την παλιά ιστορία που είχε αποκαλύψει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με την ερωτική σχέση του Στέφανου Κορκολή με νεαρή κοπέλα, για την οποία ο συνθέτης έχει δώσει εξηγήσεις και η υπόθεση έχει τελειώσει.

Από την πένα του ”Μακελλάρη” Στέφανου Χίου δεν ξέφυγε ούτε ο Ράπερ Lamanif ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα με την εξαφάνισή του.

επιμέλεια: PRESS CREW


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ