Το μοντέλο-δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης είναι 25 ετών και έχει ροζ μαλλιά


 

Το ισπανικό πρακτορείο μοντέλων , “The Clueless”,  δημιούργησε την πρώτη μοντέλο-influencer τεχνητής νοημοσύνης, η οποία βγάζει έως και 10.000 ευρώ το μήνα εργαζόμενη ως μοντέλο. Το όνομα αυτής… Αϊτάνα Λόπεζ, 25 ετών και περισσότεροι από 155 χιλιάδες  ήδη την ακολουθούν στον λογαριασμό της στο Instagram

 

Ο Ρουμπέν Κρουζ, ιδρυτής του πρακτορείου μοντέλων “The Clueless”, δήλωσε στο Euronews, ότι αποφάσισε να σχεδιάσει την Λόπεζ αφού αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες να συνεργαστεί με αληθινά μοντέλα και influencers. «Αρχίσαμε να αναλύουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι πολλές δουλειές αναβάλλονταν ή ακυρώνονταν εξαιτίας προβλημάτων που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Συχνά ήταν εξαιτίας του/της influencer ή του μοντέλου και όχι λόγω σχεδιαστικών ζητημάτων», δήλωσε.

«Το κάναμε για να μπορούμε να ζούμε καλύτερα και να μην εξαρτόμαστε από άλλους ανθρώπους που έχουν μεγάλα ”εγώ”, που έχουν μανίες ή που απλώς θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα ποζάροντας», πρόσθεσε.

Η Αϊτάνα δημιουργήθηκε με «προσωπικότητα και σύμφωνα με αυτό που αρέσει περισσότερο στην κοινωνία», σύμφωνα με το Euronews.

Είναι μια «ισχυρή και αποφασιστική γυναίκα», μια «παθιασμένη Σκορπιός», που αγαπά τα βιντεοπαιχνίδια και τη γυμναστική, αναφέρεται σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του πρακτορείου.

Κερδίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ ανά διαφήμιση και συνολικά από 3.000 ευρώ έως 10.000 ευρώ το μήνα.

 

Πηγή: Business Insider

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ