Κυρίως από “δεξιόστροφα” ΜΜΕ μαθαίνουμε πως καμία επιστροφή του δημάρχου Άργους-Μυκηνών δεν υφίσταται στο κυβερνών κόμμα…


 

Ο δήμαρχος της καρδιάς μας εξανάγκασε το 2018 τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον διαγράψει από τη ΝΔ μετά από ένα αντισημιτικό ξέσπασμα κατά του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Παρά τη διαγραφή του βέβαια από τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καμπόσος επανεξελέγη θριαμβευτικά στις εκλογές του 2019, από την πρώτη Κυριακή μάλιστα, όμως ο καημός του έμεινε.

Έτσι, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη τη Δευτέρα, ο δήμαρχος κατάφερε να χωθεί κάπου στην ομήγυρη, να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του και να αποφανθεί, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ετοιμάζει την άρση της διαγραφής του. Όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Έγραψε ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα» της Τρίτης:   «Από… μόνος του προανήγγειλε την επιστροφή του στη ΝΔ ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον είχε διαγράψει το 2018 για μια αντισημιτική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Που ήταν μόνο μια αφορμή, καθώς ο εν λόγω είχε καταφέρει να αποκτήσει πανελλήνια δημοσιότητα με τις αμφιλεγόμενες (για να το θέσω πολύ ευγενικά) δηλώσεις και αναρτήσεις του.

Από τότε βέβαια ο Καμπόσος όλο και προσπαθούσε να ξαναβρεθεί στο κόμμα αλλά χωρίς επιτυχία. Βρήκε λοιπόν ευκαιρία με την παρουσία του Μητσοτάκη στην Τρίπολη να πάει και να τον χαιρετήσει. Και την επόμενη μέρα να διαρρεύσει σε τοπικό μέσο ότι ο Πρωθυπουργός “ενέκρινε” την επιστροφή του στην παράταξη. Φυσικά πηγές του Μαξίμου διέψευσαν αμέσως την “είδηση”, οπότε του εύχομαι να το πάρει το μήνυμα αυτή τη φορά…»

 

Με πληροφορίες από__ protagon.gr

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ