17 περιπτώσεις κλοπών είχε διαπράξει ανδρόγυνο στην Ανατολική Αιγιάλεια, με την αξία των κλοπιμαίων να αγγίζει τις 42.000 ευρώ


 

Το ανδρόγυνο έχοντας ως τόπο μόνιμης διαμονής τους τα Ζαχλωρίτικα, τους τελευταίους 6 μήνες, είχαν εισβάλει σε σπίτια σε Διακοπτό, Ελαιώνα, Αχλαδιά, Ζαχλωρίτικα και Βαγιανέικα. Συνολικά απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 41.870 ευρώ.

Σε μια περίπτωση, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που έφθασε σε εξοχικό, όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν δίστασαν να τον απειλήσουν λέγοντας του ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του ενώ παράλληλα του πετούσαν διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην τους προσεγγίσει.

Επιπλέον, σε θύμα κλοπής, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει εργαλεία 15.000 ευρώ, ζητούσαν λύτρα για την επιστροφή των κλοπιμαίων.

Η αρχή του τέλους για τους διαρρήκτες, ήταν η προ ημερών κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου εντός της οικίας του, όπου του άρπαξαν 200 ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, με τον άνδρα που έχει απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, να προβάλει αντίσταση.

Σε βάρος των Ρομά 25 και 27 ετών, σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης συμμορίας, διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της νομοθεσίας περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παράνομης βίας, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρας εκβίασης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό συνεργών τους.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ