Αυτή την Παρασκευή, το μπαρ του Anassa.thebar, αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος


 

 

Αυτή την Παρασκευή, 22/07, το αγαπημένο μας Anassa.thebar, υποδέχεται τον bartender Κωνσταντίνο Βασιλακόπουλο ως πρωταγωνιστή του μπαρ για μια ακόμη διαφορετική νύχτα, δίνοντας σε όλους εμάς την δυνατότητα να απολαύσουμε μερικά εξαιρετικά cocktails.

Ο Κωνσταντίνος είναι συνιδιοκτήτης και Bartender στο Abstract Athens στο κέντρο της Αθήνας. Brand ambassador του Saint James Agricole Rhum και της Granikal,  και μέλος του παγκόσμιου κλειστού guild, Agricole Rhum Defenders.

Έχει κάνει εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις σε μεγάλα shows σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αγαπά να ταξιδεύει στην Καραϊβική ώστε να μαθαίνει περισσότερα για την κουλτούρα των ανθρώπων και το ρούμι, ενώ τρέφει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για τα agricole Rhums και λίγο περισσότερο για αυτά που “κατάγονται” από την Μαρτινίκα…

Το Anassa υπόσχεται πολλές ανάλογες εκπλήξεις, έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει και άλλες παρόμοιες συνεργασίες για τις καλοκαιρινές μας βραδιές, με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους bartenders διεθνώς. Stay tuned….

#betheworstyoucanbe 

Παραλία Λουτρακίου | 2744 021333 | FB: Anassa.Thebar

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ