Το «Solidarity Film Festival Killah P» είναι ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ το οποίο ξεκίνησε το 2021 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.


 

Το φεστιβάλ επιστρέφει με τη φιλοδοξία να δημιουργήσει έναν τόπο συνάντησης νέων δημιουργών και κινηματογραφιστών που δεν έχουν χάσει την πίστη τους ότι αυτός ο κόσμος -με συνέπεια στον αγώνα και πυξίδα την αξιοπρέπεια- μπορεί τελικά να αλλάξει.
Μέσα από το αγνό βλέμμα των νέων ανθρώπων με στόχο την ανατροπή της βαρβαρότητας, ο «Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah P Φύσσας» σας προσκαλεί στις 10 Φλεβάρη και ώρα 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη (Εμ. Μπενάκη 70, Κερατσίνι) για να παρακολουθήσουμε κινηματογραφικές αφηγήσεις εφήβων, καθώς και γνωστών δημιουργών, με άξονα το σεβασμό στα δικαιώματα κάθε κοινωνικής ομάδας, την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στον άνθρωπο που υποφέρει.

Αυτή την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, στις 7μμ η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ…

Για συζήτηση και προβολές ταινιών μικρού μήκους στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη, Κερατσίνι.

Ο Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah-P Φύσσας μας περιμένει για να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε προτάσεις και να χαράξουμε τα σχέδιά για το 2ο Solidarity FilmFestival Killah P το οποίο θα διεξαχθεί στο Κερατσίνι τον Νοέμβριο του 2023.

Είσοδος ελεύθερη.

 

syllogos.paylos.fyssas@gmail.com

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ