#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ
ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10


 

Η Ανθή Βούλγαρη και το MEGA παρουσιάζουν ένα ντοκιμαντέρ για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε τη χώρα.

Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από πολύμηνη έρευνα, κάνει ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, καταγράφει τις μαρτυρίες των επιζώντων καθώς και τις αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων, και παρακολουθεί την πορεία των ερευνών για την απονομή δικαιοσύνης.

Η δημοσιογράφος δίνει βήμα στους συγγενείς, τους διασώστες, τους πραγματογνώμονες. Με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την αλήθεια εκείνης της νύχτας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε το… ξημέρωμα.

«Πήγα μόνη μου και το πρότεινα και ευχαριστώ πολύ τους ιθύνοντες του καναλιού και τον πρόεδρο. Όταν συνέβη το δυστύχημα, έλεγα πως δεν πρέπει να το ξεχάσουμε και να μείνει πίσω. Επειδή είμαι σε επικοινωνία με αρκετές μαμάδες και έβλεπα τον αγώνα που δίνουν για να μάθουν το ‘γιατί’ και για να μην ξανασυμβεί, το θεώρησα χρέος μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα έχουν εφιάλτες και άλλοι που ακόμα πολεμάνε με χειρουργεία. Μόνοι τους. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να μην το ξεχάσουμε. Δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω χωρίς να πάρουμε απαντήσεις», είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Παρουσίαση: Ανθή Βούλγαρη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: GΑP Filming Team
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. – MEGA

 

 

Πηγή: www.megatv.com

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ