Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα η παραγωγή του ‘Matrix’ να οργάνωσε πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων χωρίς την άδεια των τοπικών αρχών. Η ταινία γυριζόταν στα θρυλικά στούντιο Babelsberg στο Potsdam, ένα μισάωρο περίπου από το Βερολίνο. Σύμφωνα με τον Guardian και τη γερμανική Bild, η παραγωγή έκανε πάρτι 200 καλεσμένων στις 11 Νοεμβρίου – ανάμεσά τους και ο Keanu – με την πρόφαση ότι ήταν μέρος των γυρισμάτων. Στο μεταξύ το Βερολίνο και η πολιτεία του Βραδεμβούργου επιτρέπουν τα πάρτι, όμως πρέπει να είναι έως 50 άτομα και να έχουν πρώτα αναφερθεί στις αρμόδιες αρχές. Είναι επίσης υποχρεωτική μία υποβολή υγιεινής που πρέπει να εγκρίνεται από την πόλη πριν προχωρήσει το εκάστοτε πάρτι.
Προσπαθήσαμε σε πρώτη φάση να αρκεστούμε στο γεγονός ότι οι μαρτυρίες λένε πως ο Keanu έκατσε για λίγο, ήπιε το κρασάκι του στο τραπέζι του και έφυγε.
Σύμφωνα με ανώνυμο καλεσμένο του πάρτι οι κανονισμοί υγιεινής πράγματι ακολουθήθηκαν, παρ’ όλα αυτά δεν συνέβη κανένα γύρισμα. «Η διάθεση ήταν κεφάτη», περιέγραψε. «Οι πάντες είχαν κάνει από πριν τεστ PCR. Όλοι έπρεπε να έρθουν φορώντας μάσκα, αλλά κάποιοι δεν τις φορούσαν όσο περνούσε το πάρτι. Δεν δόθηκαν σκηνοθετικές κατευθύνσεις, δεν υπήρχε κλακέτα και κανείς δεν γύριζε τίποτα».
Μιλάμε όμως για ένα ακόμη παράδειγμα ανθρώπων – σε αυτούς συμπεριλαμβάνω τα στελέχη του στούντιο που έχουν την κύρια ευθύνη ως διοργανωτές, εάν τελικά αποδειχθεί πως έγινε πράγματι κάτι παράνομο – που ένιωθαν πως είχαν τον τρόπο να παρακάμψουν τους κανόνες που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους. Ε, και δεν θέλαμε τον Keanu ανάμεσα σε αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ